Maatregelen Coronavirus!


Beste leden van IVS,

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Wij geven hier dan ook gehoor aan en doen als voetbalbranche hetzelfde, door niet te trainen en het gehele complex te sluiten voor bezoekers.

De KNVB gebruikt de komende periode om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben over het weer mogen opstarten van activiteiten dan zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV IVS