Programma – KNVB WidgetVoor het wedstrijdprogramma en de uitslagen maken we gebruik van de KNVB Widget. Selecteer in het Competitiemenu, linkerzijde, de leeftijdscategorie waarin je speelt, dan verschijnt he
t wedstrijdprogramma voor de komende twee weken en de uitslagen van de afgelopen week. In de KNVB Widget kun je schakelen tussen het overzicht van je thuis- en uitwedstrijden door te klikken op de twee buttons linksboven. De button rechtsboven in de widget laat de uitslag van de afgelopen week zien en de button hieronder toont het laatste voetbalnieuws op www.voetbal.nl.

Op dit moment onderzoeken we of het mogelijk is om het programma voor een langere periode dan twee weken op onze site beschikbaar te krijgen. Tot dat moment adviseren we om wanneer je alle uitslagen wilt bekijken, het programma voor de rest van het seizoen of om de standen te zien, je aan te melden op de website www.voetbal.nl. In de KNVB Widget staat achter elke wedstrijd een informatie-icoontje. Als je op dit icoontje klikt en je bent aangemeld op www.voetbal.nl, dan kom je direct terecht in het competitie-overzicht van het betreffende team.

Als je voor de eerste keer op www.voetbal.nl komt, maak dan een gratis account aan. Met dit account kun je je dan aanmelden en de teams selecteren waarover je informatie wilt zien.