Brief Contributie 2021-2022 

Beste Leden,

Ook afgelopen seizoen zijn we met zijn allen hard geraakt door de corona crisis. Maanden geen wedstrijd mogen spelen en zelfs niet mogen trainen. Dit heeft bij het bestuur de vraag naar boven gebracht “moeten wij niet een deel van de contributie terugstorten aan onze leden ?”. Daarbij komt dat een groot gedeelte van de kosten van de vereniging gewoon zijn doorgelopen en dat ook wij overheidssteun hebben ontvangen om al deze kosten te kunnen blijven voldoen.

Hoe graag wij dit als vereniging zouden willen realiseren hopen wij op begrip van onze leden zodat wij niet alleen het sportieve leed maar ook het financiële leed met zijn allen kunnen delen. Wij kunnen dan ook niet het gehele bedrag voor de contributie laten vervallen, maar we hebben daarom ook besloten om dit jaar slechts de helft van het contributie bedrag te vragen. Dit geld voor alle leden betreffende seizoen 2021-2022, alleen geld voor een aantal leden die vorig jaar slechts de helft betaald hebben deze regel niet. Zij betalen uiteraard dit jaar wel het gehele bedrag. Het bedrag in het rood dient betaald te worden.

Wij kijken ernaar uit om het nieuwe seizoen 2021-2022 weer van start te laten gaan!

Senioren actief                                                    €  160          €  80 

Senioren niet actief                                              €   90           €  45

Veteranen                                                           €   90           €  45

35 + 7 x 7                                                           €   90           €  45

Dames Senioren                                                  €  160          €  80

Wandelvoetbal                                                    €   90           €  45

Jeugd leden UBC  van JO7 t/m JO19                     €  100          €  50

 

Gelieve het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer:

NL12 RABO 0105 9007 53 t.n.v. I.V.S o.v.v. het team waarin gespeeld wordt en de naam. Omdat onze vereniging ook aan vele verplichtingen moet voldoen, verzoeken we u de contributie voor 1 Oktober 2021 te voldoen. Bij niet tijdige betaling zal € 10 extra in rekening worden gebracht.  

Het bestuur!